Osmose

Veel gestelde vraag: Wat is Osmose ?

Osmose – water is gefilterd leidingwater, alle bestanddelen zijn uit het water gefilters.

Wat overblijft, is PUUR water.

Waar wordt het water gefilterd ?

In ons bedrijfspand wordt leidingwater door de filterinstallatie gefilterd en opgeslagen in een grote voorraad tank.

Hoe komt het OSMOSE- water bij de klant ?

In een van onze bestel auto’s staat een grote tank, met 2 osmose installatie’s. Met die voorraad kan 10 uur met 2 man een hele dag worden gewerkt.

Wat kan je met OSMOSE – water schoonmaken ?

Hiermee kunnen alle afwasbare oppervlakken schoongemaakt worden, zoals ramen, kozijnen, houtwerk, trespa, dakpannen, kunststof enz.

Hoe wordt er schoongemaakt met OSMOSE ?

Vanuit de bestel auto worden 2 hoofdslangen uitgerold een van 150 meter, en een van 100 meter.

Op de hoofdslangen koppelen we kraantjes, en daaraan dunne slangen die we op onze telescoopstellen aan sluiten. D.m.v. het uitschuiven van de stelen kunnen we tot een hoogte van 17 meter reinigen. Oppervlakken worden geborsteld, daarna wordt de borstel boven aan het schoon te maken oppervlak gezet. Er komt dan een deken van schoon water naar beneden, die niet onderbroken mag worden. Word die wel onderbroken dan moet er op die opening meer geborsteld worden. Het water controleerd het werk. Hierna is alles brand schoon.

Hoe werkt het OSMOSE- water ?

Als het een raam betreft, filtert het OSMOSE – water meteen de bevuiling uit het raam, want ramen zijn niet dicht. Er zitten kleine poriĆ«n in die het OSMOSE water reinigd.

Omdat het OSMOSE – water al deels het werk doet, is verder nog licht borstelen en afspoelen nodig. Bij zware bevuiling, zoals mos, heeft OSMOSE – water een kleine inwerktijd nodig. Ramen die vaak op een traditionele manier zijn schoongemaakt of na ”luilak” ( zeep op de ramen) bruisen, omdat het OSMOSE – water de bevuiling uit het raam filtert.

Wat zijn de voordelen van OSMOSE – water ten opzichte van bestaande schoonmaak methoden ?

Geen gevaarlijke situatie’s met ladders en trappen.

Geen krassen door zand.

Schilderwerk, kunststof en dergelijke blijven hun nieuw staat behouden, omdat PUUR water wordt gebruikt.

Ramen blijven minimaal twee maanden schoon, behoudens door harde wind of storm.

Hogere objecten die vroeger met een ladder werden gedaan, kunnen nu niet alleen sneller maar ook beter worden schoongemaakt.

Voorheen werden van b.v. een hotel alleen de ramen gelapt, daar was 6,5 uur voor nodig. Met het OSMOSE – systeem is ongeveer 3,5 uur nodig voor het schoonmaken van niet alleen de ramen maar ook de kozijnen, trespa en markiezen.

Het OSMOSE systeem heeft dus veel voordelen, zowel voor u als voor degene die het werk doet.

Osmose systeem voor binnen.

We beschikken over een Osmose systeem voor binnen. hiermee kunnen we tot een hoogt van 10 meter alle afwasbare oppervlakken reinigen zonder dat er water op de grond valt.